Lack och läder japanskt spa stockholm

decibelkungar som Kiss, Saxon, Europe, Status Quo med flera. Betoningen är på old school, både på hoj- och bilsidan. Givetvis hittar du också en skön oas att ta en fika eller kanske en kall pilsner.

Lack och läder japanskt spa stockholm - Hem MCM

Vi har också provkört två nya V-twin-fabrikat i Norden - Saxon Firestorm och Hogtech Absolut Chopper. Kolla in eller sök på tisdagsträffarna på Facebook. Den här nya innovationen lirar däremot med alla hjälmar! Förra veckas vinnare av biljetter till MC-mässan i januari blev Nils-Olov Beuwertz (Eskilstuna) och Mikael Stenvall (Täby). Med vår teknologi och våra visioner är vi helt säkra på att vi kommer att kunna leverera en verkligt klassisk Indian-motorcykel, säger Polaris VD Scott Wine. MC-mässan är den 27-30 januari och det är inte bara MCM Custom Show Bar du kan uppleva där. Den tyska grossisten och tillverkaren av Harleydelar, W W, kommer varje år med nya friska grepp. Foto: Manfred Holz Äntligen sommar! Adress: Edsvik, Landsnoravägen 42, Sollentuna. Både konst och konstigheter välkomnas, ring Janne på eller maila. Nu tar vi några dagars välförtjänt ledighet, och vill också passa på att önska alla våra trogna läsare en God Jul och ett Gott Nytt År! Bokens titel är Ur spättans synvinkel och det är bokförlaget Atremi som ger ut den. Finalen stod mellan Humbla från Eskil MC på strokad strut och Wide på Guzzin, Guzzin vann. Kolla in videon, med kommentarer av Dale Walksler från Wheels Through Time Museum, för mer information. Vi återkommer med rapporter! Sportstern XL1200V är en hyllning till legendariska Highway 72 i Los Angeles samt året då H-D började designa sin trendsättande modell och första fabrikscustom Low Rider. Även Twin Club i Norrtälje hjälper till genom att låna ut ett rum i den kåk i Sturgis som klubben hyr under världsmästerskapet.

Videos

Neues leder, lack outfit GLÄnzend. Iron Horse Show i Nyköping. Kom och kolla in alla balla byggen, lyssna på rock, upplev stuntcirkus, trialuppvisning och grafittimålning, bara för att nämna några attraktioner. En kul detalj var att TT-veteranen Steve Lindsdell lyckades snitta över 100 mph med en Royal Enfield! Åren 19 var han cykelkungen. Mer info hittar du här: MC-Expo. Nu kan du se hans senaste akvareller med MC- och bilmotiv på MC Collection i Sollentuna från 14 april till 1 juni. Men då ingrep ödet i form av svenske Ola Stenegärd som jobbar som designer på BMW Motorrad i München.

0 tankar om “Lack och läder japanskt spa stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *